Decking Termotratat Pin Nordic

Decking Pin Nordic Termotratat - Pontoane Decking - Suporturi Decking

Compania noastra va pune la dispozitie decking termotratat din lemn de pin nordic, pontoane decking si suporturi decking de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Decking-ul oferit de noi are diverse folosinte, si este foarte util la diverse constructii. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de decking termotratat, ponton decking si suporturi decking este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Urmeaza procesul de termo-tratare la temperaturi cuprinse intre 185-210 grade celsius in vid, ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului finit.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de decking termotratat sunt disponibile in urmatoarele variante:

Lungime:
2500mm, 3000mm, 4000mm;

Grosime: 20mm

  • Latime: 120mm   –   la 23 euro / metru patrat

Grosime: 28mm

  • Latime: 140mm   –   la 32 euro / metru patrat

Acest produs este TERMOTRATAT, realizarea acestuia se face printr-o tehnologie speciala la temperaturi intre 185 si 210 grade celsius in vid.

Elemente plastic prindere ascunsa – 100buc + Holzsuruburi inox 3cm – 100buc (100 lei/ set)
Suprafața acoperita: 5m patrati

De asemenea, oferim suporturi pentru decking termotratat, cu urmatoarele specificatii:

– la 2,94 euro / metru liniar (fara TVA):

    • Grosime: 40mm;
    • Latime: 50mm;

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pentru cele mai bune produse de decking termotratat, suporturi decking si pontoane decking, Adria Prod Com este solutia ideala!

0724566322
× Mesaj direct