Dusumea Parchet din pin nordic

Dusumea Parchet din pin nordic

Compania noastra va pune la dispozitie dusumea tip parchet din lemn de pin nordic de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Dusumeaua tip parchet din lemn masiv oferita de noi are diverse folosinte, si este foarte utila la diverse tipuri de interioare. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de dusumea tip parchet este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a dusumelei.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de dusumea tip parchet sunt disponibile in urmatoarea versiune:

Lungime standard: 800mm.

Grosime: 20mm

  • Latime: 120mm         la 14.5 euro / metru patrat 

Grosime: 40mm

  • Latime: 120mm         la 29 euro / metru patrat 
  • Latime: 140mm    –     la 31 euro / metru patrat 
Preturile NU contin TVA.

Plinta parchet

    • Pret: 1,17 euro metru liniar
    • Dimensiuni: 20 x 45

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru interior si exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita, de la galbui spre rosiatic care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

« 1 of 6 »
MAGAZIN
× Mesaj direct