Dusumea Vintage Pin Nordic

Dusumea Vintage Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie dusumea vintage din lemn de pin nordic de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Dusumeaua din lemn oferita de noi are diverse folosinte, si este foarte utila la diverse constructii si decoratiuni.

Calitatea produselor noastre de dusumea interior este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a dusumelei.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de dusumea interior sunt disponibile in urmatoarea categorie:

Lungime standard:
1200mm

Grosime: 18mm

  • Latime: 140mm   –   la 16 euro / metru patrat
Preturile NU contin TVA.

Plinta dusumea

    • Pret: 1,17 euro metru liniar
    • Dimensiuni: 20 (grosime) x 45 (inaltime) – iar la cerere se pot realiza si alte dimensiuni.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita, de la galbui spre rosiatic care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

MAGAZIN
× Mesaj direct