Companie

Semifabricate din Lemn

Lambriu, dusumea si grinzi lamelare stratificate de calitate inalta

Compania noastra este specializata in producerea atat de lambriuri si dusumea pentru interior si exterior, cat si de grinzi lamelare stratificate si mobilier de gradina din lemn de pin nordic, acesta fiind alegerea ideala pentru produse rezistente de incredere. Toate produsele noastre sunt fabricate si prelucrate cu o mare atentie la detalii, conformandu-se cu toate normele calitative.

Cu peste 15 ani de experienta in producerea de semifabricate din lemn pentru orice nevoi, suntem pregatiti sa va oferim cea mai mare calitate de pe piata prin produse de incredere, preturi imbatabile si oferte ideale.

Producem semifabricate atat pentru piata interna, cat si pentru cea internationala. Preturile prezentate nu includ transportul, insa in schimbul unei taxe acesta poate fi oferit oriunde in Europa.

Produsele noastre va sunt puse la dispozitie la preturi competitive si avantajoase, astfel oferindu-va un raport ideal de pret-calitate. Cu ajutorul ofertelor noastre diverse, va veti putea transforma casa in locul ideal de relaxare, cu un aspect inedit si o rezistenta inalta de-a lungul anilor.

Fie ca va doriti cel mai bun lambriu sau sa oferiti casei dumneavoastra un aspect inedit cu ajutorul dusumelei noastre, nu ezitati sa ne contactati la orice ora.


Produse din lemn de calitate

Fabrica de produse din lemn, numai la cele mai inalte standarde.

Lambriuri si Dusumea

Producem elemente diverse, la nivel national si international.

Grinzi Lamelare Stratificate

Productie grinzi in atelierele proprii cu masinarii de ultima generatie.

MAGAZIN
× Mesaj direct