Decking PONTON - Impregnat
Pin Nordic

Decking-ul Ponton este realizat din lemn de pin nordic impregnat, oferind rezistenta crescuta la factorii externi, precum umezeala si insectele. Aceasta caracteristica confera durabilitate si protectie pe termen lung.

Proiectat pentru siguranta maxima, Decking-ul Ponton dispune de o suprafata antiderapanta, asigurand confort si stabilitate, in special in zonele umede sau expuse la umezeala.

Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de dusumea exterior PONTON sunt disponibile in urmatoarea categorie:

Grosime Latime Lungime Preț
28mm 120mm 2500mm, 4000mm 22.2 euro / metru patrat
140mm 2500mm, 4000mm 23.2 euro / metru patrat
40mm 120mm 2500mm, 4000mm 29 euro / metru patrat
140mm 2500mm, 4000mm 31 euro / metru patrat
Preturile NU includ TVA.

Acest produs este IMPREGNAT (astfel avand o rezistenta sporita la mucegai, ciuperca, putrezire, raze UV si apa). Acest proces se realizeaza in cadrul unor autoclave speciale, la presiune de 12 bari.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pregatirea pentru montajul deckingului

Galerie

« of 5 »
« of 4 »
× Mesaj direct