Dusumea Exterior (Decking) Pin Nordic

Dusumea Exterior (Decking) Pin Nordic - Pontoane Decking

Compania noastra va pune la dispozitie dusumea exterior (decking) si pontoane decking din lemn de pin nordic de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Dusumeaua din lemn oferita de noi are diverse folosinte, si este foarte utila la diverse constructii. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de pontoane decking si dusumea exterior este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a dusumelei.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de dusumea exterior sunt disponibile in urmatoarea categorie:

 • de la 10,5 euro / metru patrat:
  • Grosime: 20mm;
  • Latime: 120mm;
  • Lungime: 2500mm, 3000mm, 4000mm;

Pentru acest produs recomandam IMPREGNAREA (care ofera o rezistenta sporita la mucegai, ciuperca, putrezire, raze UV si apa). Acest proces se realizeaza in cadrul unor autoclave speciale, la presiune de 12 bari, cu Tanalith.

De asemenea, oferim suporturi pentru decking (doar impregnat), cu urmatoarele specificatii:

 • de la 1,17 euro / metru liniar (fara TVA):
  • Grosime: 45mm;
  • Latime: 56mm;
  • Lungime: 2000mm, 2500mm, 3000mm;

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

MAGAZIN
× Mesaj direct