Decking FRASIN
Panou Mic Structura Lego

Decking-ul din Frasin aduce in prim plan calitatile naturale ale lemnului de frasin, recunoscut pentru duritatea si rezistenta sa. Este o alegere excelenta pentru cei care apreciaza estetica si durabilitatea lemnului nobil.

Designul Panou Mic Structura Lego adauga un element inovator si modern in amenajarea exterioara. Aceasta structura distinctiva creeaza o suprafata placuta la atingere si vizual interesanta, aducand un plus de personalitate decking-ului.

Urmeaza procesul de term-tratare la temperaturi cuprinse intre 185-210 grade celsius in vid, ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului finit.

Produsele noastre de decking termotratat sunt disponibile in urmatoarele variante:

Dimensiune panou:
600mm X 600mm la 24,5 euro / buc

Producem la cerere orice dimensiune.

Dimensiune elemente:
20mm X 120mm X 600mm;

(Grosime X Latime X Lungime)

Preturile NU includ TVA.

Acest produs este TERMOTRATAT, realizarea acestuia se face printr-o tehnologie speciala la temperaturi intre 185 si 210 grade celsius in vid.

Panoul este format din elemente de frasin termotratat, ca suport avem un profil de aluminiu prins cu holsuruburi de inox, prinderea acestuia se face pe spatele elementului.

Frasinul este un lemn care absoarbe socurile, avand densitate similara cu a stejarului si poate fi folosit ca si dusumea in salile de sport, s.a.m.d. Acest lemn prezinta o elasticitate sporita , fiind un arbore din specia foioaselor.

d

× Mesaj direct