Decking FRASIN
Panou Mic Structura Lego

Compania noastra va pune la dispozitie decking termotratat din lemn de frasin cat si panou mic structura lego de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Decking-ul oferit de noi are diverse folosinte, si este foarte util la diverse constructii. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de decking termotratat din frasin si panou mic structura lego este reflectata in materialul folosit, si anume frasinul. Urmeaza procesul de term-tratare la temperaturi cuprinse intre 185-210 grade celsius in vid, ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului finit.

Produsele noastre de decking termotratat sunt disponibile in urmatoarele variante:

Dimensiune panou:
600mm X 600mm la 24,5 euro / buc

Producem la cerere orice dimensiune.

Dimensiune elemente:
20mm X 120mm X 600mm;

(Grosime X Latime X Lungime)

Preturile NU includ TVA.

Acest produs este TERMOTRATAT, realizarea acestuia se face printr-o tehnologie speciala la temperaturi intre 185 si 210 grade celsius in vid.

Panoul este format din elemente de frasin termotratat, ca suport avem un profil de aluminiu prins cu holsuruburi de inox, prinderea acestuia se face pe spatele elementului.

Frasinul este un lemn care absoarbe socurile, avand densitate similara cu a stejarului si poate fi folosit ca si dusumea in salile de sport, s.a.m.d. Acest lemn prezinta o elasticitate sporita , fiind un arbore din specia foioaselor.

d

MAGAZIN
× Mesaj direct