Decking Pin Nordic
Panou Mic Structura Lego

Alegeti calitatea superioara a lemnului de pin nordic, recunoscut pentru duritatea si rezistenta sa. Este o alegere excelenta pentru decking, asigurandu-va o suprafata robusta si durabila in timp.

Dusumeaua Exterior Terasa din Pin Nordic pastreaza nuantele naturale si textura distinctiva a lemnului. Acest aspect confera terasei dumneavoastra un aer autentic si cald, aducand natura mai aproape de casa dumneavoastra. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de decking impregnat sunt disponibile in urmatoarele variante:

Grosime Lungime Preț
20mm 500mm X 500mm sau 1000mm X 1000mm 35.5 euro / metru patrat
Preturile NU includ TVA.

Acest produs este IMPREGNAT (astfel avand o rezistenta sporita la mucegai, ciuperca, putrezire, raze UV si apa). Acest proces se realizeaza in cadrul unor autoclave speciale, la presiune de 12 bari.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

× Mesaj direct