Dusumea PARCHET din Frasin – NATUR

Parchetul este fabricat din lemn de frasin de cea mai buna calitate, pastrand esenta si caracteristicile naturale ale lemnului. Textura distinctiva si nuantele naturale confera fiecarei incaperi un aspect autentic si placut.

Datorita naturii sale unice, parchetul din frasin se integreaza armonios intr-o varietate de stiluri de design interior, de la clasic la modern. Este o alegere versatila, potrivita pentru orice tip de decor si amenajare.

Frasinul in plus fata de stejar are o elasticitate ridicata. Lamelele de frasin natur, atent selectate, dupa faza de uscare in uscatoare profesionale cu umiditate de 8-10%, sunt gata pentru procesul de rindeluire a produsului finit.

PARCHETUL NU NECESITA RASCHETARE / RINDELUIRE / SLEFUIRE. Imediat dupa montaj poate fi lacuit / cerat / uleiat. Se recomanda montaj prin lipire.

Produsele de dusumea PARCHET sunt disponibile in urmatoarele variante:

Grosime Latime Lungime Pret
20mm 100mm 600mm – 1000mm 39,5 euro / metru patrat

Optional:

Plinta frasin:

20 x 45 – 1,97 euro / ml
20 x 60 – 2,47 euro / ml
20 x 80 – 2,97 euro / ml

– la cerere se pot realiza si alte dimensiuni.

Preturile NU includ TVA.

Frasinul este un lemn care absoarbe socurile, avand densitate similara cu a stejarului si poate fi folosit ca si dusumea in salile de sport, s.a.m.d. Acest lemn prezinta o elasticitate sporita , fiind un arbore din specia foioaselor.

« of 2 »

Plinta frasin

« of 4 »
× Mesaj direct