Dusumea PARCHET din Frasin – NATUR

Dusumea PARCHET din Frasin – NATUR

Compania noastra va pune la dispozitie dusumea PARCHET din lemn de frasin de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Parchetul oferit de noi are diverse folosinte, si este foarte util la diverse utilizari. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse foarte rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de dusumea PARCHET natur este reflectata in materialul folosit, si anume frasinul, lemn care face parte din categoria foioaselor si care are o densitate apropiata de cea a stejarului. Frasinul in plus fata de stejar are o elasticitate ridicata. Lamelele de frasin natur, atent selectate, dupa faza de uscare in uscatoare profesionale cu umiditate de 8-10%, sunt gata pentru procesul de rindeluire a produsului finit.

PARCHETUL NU NECESITA RASCHETARE / RINDELUIRE / SLEFUIRE. Imediat dupa montaj poate fi lacuit / cerat / uleiat. Se recomanda montaj prin lipire.

Produsele de dusumea PARCHET sunt disponibile in urmatoarele variante:

Lungime:
600mm – 1000mm

Grosime: 20mm

Latime: 100mm

Cantitate 1 - 50 m2 51 - 100 mp2 peste 100 m2
Pret 20mm / m2 31,5 euro / m2 29,5 euro / m2 27,5 euro / m2

Optional:

Plinta frasin:

20 x 45 – 1,97 euro / ml
20 x 60 – 2,47 euro / ml
20 x 80 – 2,97 euro / ml

– la cerere se pot realiza si alte dimensiuni.

Preturile NU includ TVA.

Frasinul este un lemn care absoarbe socurile, avand densitate similara cu a stejarului si poate fi folosit ca si dusumea in salile de sport, s.a.m.d. Acest lemn prezinta o elasticitate sporita , fiind un arbore din specia foioaselor.

Pentru cele mai bune produse de PARCHET din frasin, Adria Prod Com este solutia ideala!

Plinta frasin

MAGAZIN
× Mesaj direct