Elemente Constructii Stratificate

Adria Prod Com va ofera solutii inovatoare in constructii cu Elemente Constructii Stratificate. Cu o experienta solida in prelucrarea lemnului incepand cu 2003, aceste elemente sunt concepute pentru a satisface cerintele ridicate ale proiectelor de constructii, oferind rezistenta si versatilitate.
Datorita constructiei stratificate, aceste elemente pot fi modelate si adaptate in functie de specificatiile proiectului dumneavoastra. Versatilitatea in proiectare permite integrarea lor intr-o gama variata de aplicatii, de la constructii rezidentiale la proiecte comerciale sau industriale.

Pretul prezentat nu include livrarea, insa aceasta poate fi oferita in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de grinzi lamelare stratificate sunt disponibile in urmatoarele variante:

  • de la 1000 euro / m3 (fara TVA)
    – la lungime de maxim 6000mm, iar la cerere putem oferi si alte lungimi.
Preturile NU includ TVA.

Calitatea produselor noastre de grinzi lamelare stratificate este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a grinzilor.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

× Mesaj direct