Lambriu Pin Nordic

Descopera frumusetea simpla si autentica a Lambriului Pin Nordic, un produs ce aduce in prim plan eleganta naturala a lemnului de pin. O alegere deosebita pentru cei care apreciaza simplitatea si rafinamentul, lambriul nostru imbina traditia cu designul contemporan, transformand spatiul tau intr-un loc plin de caracter.

Lemnul de pin nordic, cunoscut pentru durabilitatea si textura sa distinctiva, aduce un aer proaspat si luminos in orice incapere. Fiecare bucata de lambriu este prelucrata cu grija pentru a evidentia frumusetea naturala a lemnului, creand astfel un ambient cald si primitoare.
Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a lambriului

Pretul prezentat nu include livrarea, insa aceasta poate fi oferita in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de lambriu interior sunt disponibile in urmatoarele variante:

Grosime Latime Lungime Preț
20mm 120mm 2500mm, 3000mm, 4000mm 13.5 euro / metru patrat
Preturile NU contin TVA.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Lambriu Clasic

…placare perete

« of 3 »

Lambriu Canadian

…placare perete

Lambriu Trapez (V)

« of 2 »
× Mesaj direct