Panouri Gard Pin Nordic

Adauga intimitate si eleganta gradinii tale cu Panourile de Gard din Pin Nordic, o solutie durabila si estetica pentru a delimita spatiul tau intr-un mod placut si natural. Realizate din lemn de pin nordic, aceste panouri reprezinta o optiune atragatoare ce imbina functionalitatea cu farmecul natural al lemnului.

Panourile de Gard din Pin Nordic nu sunt doar o bariera practica, ci si o expresie a gustului tau pentru estetica si simplitate. Acestea se integreaza armonios in peisajul gradinii tale, contribuind la crearea unei atmosfere pline de frumusete naturala si autenticitate.

Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 10% – 12%.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de panouri gard impregnat sunt disponibile in urmatoarea varianta:

  • Pret: 35,5 euro / mp

La cantități peste 100 mp prețul este negociabil.

Preturile NU includ TVA.

Acest produs este IMPREGNAT (astfel avand o rezistenta sporita la mucegai, ciuperca, putrezire, raze UV si apa). Acest proces se realizeaza in cadrul unor autoclave speciale, la presiune de 12 bari.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

« of 7 »
× Mesaj direct