Panouri Gard Pin Nordic

Panouri Gard Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie panouri gard impregnat din lemn de pin nordic avand cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de panouri gard impregnat este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 10% – 12%.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de panouri gard impregnat sunt disponibile in urmatoarea varianta:

  • Pret: 35,5 euro / mp 

La cantități peste 100 mp prețul este negociabil.

Preturile NU includ TVA.

Acest produs este IMPREGNAT (astfel avand o rezistenta sporita la mucegai, ciuperca, putrezire, raze UV si apa). Acest proces se realizeaza in cadrul unor autoclave speciale, la presiune de 12 bari.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pentru cele mai bune produse de panouri gard impregnat din lemn de pin nordic, Adria Prod Com este solutia ideala!

« 1 of 5 »
MAGAZIN
× Mesaj direct