Pergola Auto Garaj Pin Nordic

Pergola Auto Garaj Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie pergola auto garaj din lemn de pin nordic, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi. Produsele noastre au diverse folosinte si sunt foarte utile pentru diferite proiecte. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de pergola auto garaj este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.
Produsul poate fi executat la cerere, la dimensiunile cerute de client.
Montajul poate fi realizat contra-cost la cerere.

Produsele noastre de pergola auto garaj sunt disponibile cu urmatoarele specificatii:

Dimensiune Pret Alte specificații
4m sau 5.5m 1800 euro Produsul nu include invelitoarea.
5.5m sau 6m 3600 euro Produsul nu include invelitoarea.
5.5m sau 9m 5400 euro Produsul nu include invelitoarea.
Preturile NU includ TVA.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pentru cele mai bune produse de pergola garaj pin nordicAdria Prod Com este solutia ideala!

Prezentare video

« 1 of 6 »
« 1 of 11 »
« 1 of 2 »
MAGAZIN
× Mesaj direct