Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home2/r55484adri/adriaprodcom.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Pergola Terasa Moderna - Grinzi Lamelare Stratificate, Lambriuri si Dusumea

Pergola Terasa Moderna

Pergola Terasa Moderna Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie pergola terasa moderna din lemn de pin nordic, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi. Produsele noastre au diverse folosinte si sunt foarte utile pentru diferite proiecte. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de pergola terasa moderna este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pentru cele mai bune produse de pergola terasa moderna din pin nordicAdria Prod Com este solutia ideala!

MAGAZIN
× Mesaj direct