Pergola Terasa Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie pergola terasa din lemn de pin nordic, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi. Produsele noastre au diverse folosinte si sunt foarte utile pentru diferite proiecte. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de pergola terasa este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a produsului.

Pretul prezentat nu include transportul, insa acesta poate fi oferit in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de pergola terasa sunt disponibile cu urmatoarele specificatii:

– Pret: 1400 euro:

    • Dimensiune:
    • 3m x 5m (dimensiuni la baza);
    • 4m x 6m (dimeniuni la partea superioara);
    • Dusumeaua decking impregnata aferenta 150 euro (tip modular – Lego – 5 panouri de 3 m x 1 m);
  • Produsul nu include invelitoarea.
  • Montare in 10 minute;
Preturile NU includ TVA.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Pentru cele mai bune produse de pergola terasa pin nordicAdria Prod Com este solutia ideala!

Pergola terasa (Prototip)

« of 2 »
× Mesaj direct