Trepte scari exterior din PIN NORDIC IMPREGNAT

Ofera siguranta si rezistenta spatiului tau exterior cu Treptele de Scari din Pin Nordic Impregnat. Realizate cu atentie la durabilitate si functionalitate, aceste trepte sunt concepute pentru a rezista conditiilor meteo variate si pentru a indeplini cerintele unui trafic exterior intens.

Lemnul de pin nordic, supus unui proces special de impregnare pentru a creste rezistenta la umiditate, insecte si factorii de degradare, este alegerea perfecta pentru treptele de scari exterioare. Acest lemn impregnat ofera o durabilitate deosebita, asigurandu-te ca treptele tale raman in conditii excelente in ciuda expunerii la elemente.

Pretul prezentat nu include livrarea, insa aceasta poate fi oferita in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de trepte scari din pin nordic impregnat sunt disponibile la comanda, preturile fiind negociabile.

Calitatea produselor noastre este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a mobilierului.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

× Mesaj direct