Trepte scari

Adauga un element de eleganta si durabilitate in locuinta ta cu Treptele de Scari din Pin Nordic. Realizate cu atentie la detalii si din lemn de pin nordic, aceste trepte reprezinta o alegere remarcabila pentru a completa designul interior al casei tale.

Designul natural al lemnului de pin nordic permite o integrare armonioasa in diverse stiluri de decor, de la cel modern si minimalist pana la cel traditional si rustic. Treptele de scari din pin nordic nu doar indeplinesc functionalitatea practica, ci adauga si o nota de caldura si autenticitate fiecarui spatiu.

Pretul prezentat nu include livrarea, insa aceasta poate fi oferita in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de trepte scari sunt disponibile la comanda, preturile fiind negociabile.

Calitatea produselor noastre este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a mobilierului.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

× Mesaj direct