Lambriu Pin Nordic

Lambriu Pin Nordic

Compania noastra va pune la dispozitie lambriu interior din lemn de pin nordic de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. Lambriul din lemn oferit de noi are diverse folosinte, si este foarte util la diverse constructii. Dam dovada de atentie la detalii si profesionalism in produsele oferite de noi, astfel fabricand produse rezistente de-a lungul timpului.

Calitatea produselor noastre de lambriu interior este reflectata in materialul folosit, si anume pinul nordic. Acesta este importat sub forma de cherestea verde proaspat taiata care, in urma procesului de uscare, ajunge la un grad de umiditate de 8% – 10%. Ulterior, acesta este gata pentru procesul de rindeluire a lambriului.

Pretul prezentat nu include livrarea, insa aceasta poate fi oferita in schimbul unei taxe oriunde in Europa.

Produsele noastre de lambriu interior sunt disponibile in urmatoarele variante:

Grosime Latime Lungime Preț
20mm 120mm 2500mm, 3000mm, 4000mm 13.5 euro / metru patrat
Preturile NU contin TVA.

Din punct de vedere al structurii, pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Avantajele pinului nordic fata de produsele fabricate din aceeasi specie, precum bradul si molidul, sunt numeroase. Pinul nordic dispune de diferite noduri concrescute necazatoare si de o coloristica inedita (de la galbui spre rosiatic) care ii confera un aspect de o frumusete aparte.

Lambriu Clasic

…placare perete

« 1 of 3 »

Lambriu Canadian

…placare perete

Lambriu Trapez (V)

« 1 of 2 »
MAGAZIN
× Mesaj direct